Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/dialoogn/public_html/ontmoetenherdenk.nl/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Boekpresentatie: de lange reis van de Poesaka – Ontmoeten en (Her)denken
 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekpresentatie: de lange reis van de Poesaka

januari 30, 2019 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Op zondagmiddag 3 februari wordt in een mooi theaterprogramma ons nieuwe boek gelanceerd: ‘De lange reis van de Poesaka – Indische tastbare herinneringen’.

Wij zijn zeer blij dat de officiële boekpresentatie plaats vindt in het OBA–Theater in Amsterdam in samenwerking met het Scheepvaartmuseum.

 

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een heerlijk Indisch hapje en drankje gezellig na te praten en verhalen te delen.

 

Vanaf 15 uur:                 inloop met koffie of thee met spekkoek

Om 15.30 uur:               aanvang programma

Om circa 16.30 uur:        uitreiking eerste exemplaar van ‘De lange reis van de Poesaka – Indische tastbare herinneringen’.

Om 16.45 uur:               borrel & napraten

 

In de bijlage vindt u informatie over de bereikbaarheid. We hebben met de keuze voor de locatie rekening gehouden met de beperkte mobiliteit van de diverse geïnterviewden personen. Mocht u gebruik maken van een rolstoel laat het ons dan weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden. De aangepaste uitnodiging die uit twee pagina’s bestaat hebben we voor de volledigheid nog even toegevoegd.

 

U ontvangt als genodigde van de boekpresentatie 50% korting op een online museum entreeticket bij het Scheepvaartmuseum (kortingscode: msoranje19). Speciaal voor u zijn gidsen aanwezig op zaal tussen 11 en 13 uur om u een korte introductie op de tentoonstelling ‘ms Oranje Koers gewijzigd’ over het passagierschip Oranje te geven.

 

We kijken uit naar zondagmiddag 3 februari en u te mogen verwelkomen,

 

Simone Berger & Armando Ello

 

 

Gegevens

Datum:
januari 30, 2019
Tijd:
3:00 pm - 5:00 pm

Locatie

OBA openbare bibliotheek Amsterdam
Oosterdokskade 143
Amsterdam, 1011 DL Nederland
+ Google Maps
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube